INFORMÁCIÓS KIOSZKOK

Napjaink üzleti vállakozásainak sikere, a pontos és széleskörű tájékoztatás, illetve a ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Mérnökeink által kifejlesztett multimédiás, többfunkciós kioszkunk ebben nyújthat segítséget Önnek.

Kioszkunk tartalmazhat komplett számítógépet vagy csak egy LCD kijelzőt. Utóbbi esetén lehetősége van a nagyközönség tájékoztatására, szórakoztatására ám ebben az esetben az információáramlás csak egyirányú, míg előbbi esetben kétirányú kapcsolat alakulhat ki, mert ügyfelei a terminálon keresztül elérhetik Önt, illetve azokat az információkat, melyet Ön megakar osztani. A terminálhoz csatlakoztatható webkamera, telefon, kártyaolvasó, nyomtató és minden olyan eszköz, melyet egy normál számítógéphez csatlakoztathatunk...sőt , igény szerint egyedi eszközök fejleszthető hozzá!! A kioszk használható, akár weboldala népszerűsítésére, online adatbáziselérés biztosítására, üzleti tranzakciók lebonyolítására, interneten való szörfözésre, videofonálásra. A felhasználásnal csak az Ön képzelete szab határt.

Mérnökeink a megbízhatóságot, tartósságot és a széleskörű felhasználást, míg formatervezőink az eleganciát, a mindennapi használatban alkalmazható formákat tartották szem előtt, így kioszkunk bárhol elhelyezhető: reptereken, iskolákban, múzeumokban, bevásárlóközpontokban, bankokban de akár szabadtéren, vonaton is!


JELLEMZŐK:
  • Vandálbiztos kivitel
  • Nagy LCD kijelző (minimum 19 colos látható terület)
  • Elegáns megjelenés
  • Hálózatra köthető
  • Minden igényt kielégítő számítógéppel
  • Bármilyen operációs rendszer futtatható rajta